Menú
ENTRANTS FREDS:
Patates xips, olives, formatge, amanida grega, pernil del
pais, tartaletes de pollastre, tartaletes de gamba…
ENTRANTS CALENTS:
Xoriçets, dàtil amb bacon, calamars a la romana,
croquetes de pernil, pizzetes caseres..
(Amb els entrants, nosaltres us fem arrivar un llistat de freds i calents i
vosaltres escolliu 5 i 5 de cada)
PLAT PRINCIPAL:
Rodó de vedella al forn amb salsa d’atmetlles i verduretes
i/o bolets.
POSTRES:
Sorbet de llimona.
Cafè, aigua
*MENÚ ADULT: A PARTIR DE 55 €
*MENÚ NEN/A: A PARTIR 30€ S’HA D’AFEGIR
A TOTES LES TARIFES EL 8% D’IVA.
VEURE OPCIONS: AL PINATAR OFERIM UN PREU BÀSIC I MÍNIM, I A PARTIR D’AQUÍ CADA PARELLA POT AFEGIR OPCIONS PER FER LA CELEBRACIÓ AL SEU GUST.
EXCLUSIVITAT DE LES INSTAL·LACIONS
Opcions
(CALCULAT PER A 150 PERSONES)
10 CAMBRERS 1.200,00 €
1 RESOPÓ 250,00 €
1 BARRA LLIURE (1) 2.400,00 €
1 PASTÍS 300 €
1 BEGUDES (2) 1.200 €
1 DORMIR I ESMORZAR 18 €
1 ÀPAT EXTRA DIUMENGE 10 / 12 €
1 1/2 Pensió 22 / 26 €
1 Pensió Complerta 25 / 32 €
(1) La barra lliure inclou: cava, vi, licors, refrescos durant l'àpat, i barra lliure fins les 6:00h de combinats...i dos cambrers)
(2) Les begudes inclouen:cava, vi, licors i refrescos durant l'àpat
S’HA D’AFEGIR A TOTES LES TARIFES EL 10% D’IVA.
POSSIBILITAT DE FER MENÚ D’EMBOTIS IBÈRICS,
FORMATGES I PÀ AMB TOMÀQUET.
AL MENJADOR, AMB UNA
CAPACITAT MÀXIMA DE 300CONVIDATS,
TENIU DIFERENTSOPCIONS PER
DISTRIBUIR LES TAULES
I A PARTIR DE L’1 DE JUNY, SIVOLEU
APROFITAR EL DIA SEGÜENT, PODREU QUEDAR-VOS
A DINAR I FERUNA CAPBUSSADA A LA PISCINA.
DISPOSSEU D’ESPAIS EXTERIORS
SI VOLEU ORGANITZAR ALGUNA COSA
DIFERENT