Menú

ENTRANTS FREDS:

Patates xips, olives, formatge, amanida grega, pernil del

pais, tartaletes de pollastre, tartaletes de gamba…

 

ENTRANTS CALENTS:

Xoriçets, dàtil amb bacon, calamars a la romana,

croquetes de pernil, pizzetes caseres..

(Amb els entrants, nosaltres us fem arrivar un llistat de freds i calents i

vosaltres escolliu 5 i 5 de cada)

 

PLAT PRINCIPAL:

Rodó de vedella al forn amb salsa d’atmetlles i verduretes

i/o bolets.

 

POSTRES:

Sorbet de llimona.

Cafè, aigua

 

 

*MENÚ ADULT: A PARTIR DE 55 €

*MENÚ NEN/A: A PARTIR 30€ S’HA D’AFEGIR

A TOTES LES TARIFES EL 8% D’IVA.

 

VEURE OPCIONS: AL PINATAR OFERIM UN PREU BÀSIC I MÍNIM, I A PARTIR D’AQUÍ CADA PARELLA POT AFEGIR OPCIONS PER FER LA CELEBRACIÓ AL SEU GUST.

 

EXCLUSIVITAT DE LES INSTAL·LACIONS

 

 Opcions

(CALCULAT PER A 150 PERSONES)

10 CAMBRERS 1.200,00 €

1 RESOPÓ 250,00 €

1 BARRA LLIURE (1) 2.400,00 €

1 PASTÍS 300 €

1 BEGUDES (2) 1.200 €

1 DORMIR I ESMORZAR 18 €

1 ÀPAT EXTRA DIUMENGE 10 / 12 €

1 1/2 Pensió 22 / 26 €

1 Pensió Complerta 25 / 32 €

 

(1) La barra lliure inclou: cava, vi, licors, refrescos durant l'àpat, i barra lliure fins les 6:00h de combinats...i dos cambrers)

(2) Les begudes inclouen:cava, vi, licors i refrescos durant l'àpat

 S’HA D’AFEGIR A TOTES LES TARIFES EL 10% D’IVA.

 

POSSIBILITAT DE FER MENÚ D’EMBOTIS IBÈRICS,

FORMATGES I PÀ AMB TOMÀQUET.

 

AL MENJADOR, AMB UNA

CAPACITAT MÀXIMA DE 300CONVIDATS,

TENIU DIFERENTSOPCIONS PER

DISTRIBUIR LES TAULES

 

I A PARTIR DE L’1 DE JUNY, SIVOLEU

APROFITAR EL DIA SEGÜENT, PODREU QUEDAR-VOS

A DINAR I FERUNA CAPBUSSADA A LA PISCINA.

 

DISPOSSEU D’ESPAIS EXTERIORS

SI VOLEU ORGANITZAR ALGUNA COSA

DIFERENT